Aanmelden op De Nieuwste School kan op 12 en 14 maart 2019 nadat je:

• je goed geïnformeerd hebt op de open dag of avond;
  • onze website bezocht hebt;
  • de folder ‘Ervaringen uit leerjaar 1’ gelezen hebt;
  • op een doe-mee-middag geweest bent;
  • de DNS-Match gemaakt hebt;
  • een advies hebt van je basisschool voor mavo (vmbo g/t), havo of vwo

Aanmelden:
In maart kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden.
Wat moet u daarnaast nog meebrengen:

• Kopie van officieel document zoals paspoort, identiteitsbewijs of uittreksel basisadministratie persoonsgegevens waarvan de juiste persoonsgegevens van het kind en de ouders/verzorgers kunnen worden overgenomen.
  • De originele adviesbrief van de basisschool met daarop de code voor het D.O.D. (deze code wordt alleen verstrekt in de regio Tilburg).
  • Indien van toepassing stellen wij het zeer op prijs dat u relevante onderzoeken diagnose en rapportages (in kopie) wilt overleggen. Met deze informatie kunnen wij uw kind beter ondersteunen. Bijvoorbeeld: dyslexie, dyscalculie ADHD PDD-NOS, intelligentieonderzoeken (bijv. WISC) etc.

Op 12 maart is de aanmelding voor achternamen van A t/m K en op 14 maart voor achternamen van L t/m Z. Op beide dagen is het mogelijk om aan te melden van 15.00 - 17.00 en van 19.00 - 21.00 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en u kunt binnenlopen op het tijdstip dat het u het beste uitkomt.