Info leerlingen groep 8 

De Nieuwste School vindt het belangrijk dat jij jouw schooltijd met plezier en succes doorloopt. Je moet natuurlijk veel leren én het is belangrijk dat je je daarbij goed voelt. Dat je ervaart dat de leraren, die wij experts en mentoren noemen, jou kennen en goed weten wat jij nodig hebt om goed te kunnen leren. En dat er iemand is die naar je luistert als je het soms een beetje moeilijk hebt én samen met jou blij is als het jou goed gaat. In de tijd dat je op de middelbare school zit is een tijd waarin er veel gebeurt. Daarom is het zo belangrijk dat je op de school zit die bij jou past.  

Wil je weten of de Nieuwste School misschien wel jouw school is dan kun je daar op de volgende manieren achter komen. 

 • Je kunt dit filmpje kijken waarin we uitleggen hoe de school werkt. 
 • Je kunt de virtuele tour bekijken, waarmee je de school van binnen kunt zien. 
 • Jij en je ouders kunnen ook een afspraak maken met de school. Dat kan door te bellen naar telefoonnummer 013-5812066 en dan te vragen naar Bas Leijen. 

Op de Nieuwste School kunnen we per jaar 150 nieuwe brugklassers plaatsen. Dat komt omdat we niet de ruimte in ons gebouw hebben voor meer leerlingen. Het kan dus zijn dat we moeten gaan loten. Hier leggen we uit hoe we dat doen. Praat hierover met je ouders zodat je goed weet hoe dat werkt met loten.  

 

  Contactgegevens

  Adres

  De Nieuwste School
  Sint Josephstraat 106
  5017 GK Tilburg

  Telefoon & e-mail

  Tel. 013 - 5812066
  E-mail: Contact

   

  Belangrijke links

  Groep 8
  Nieuws

  Social media

  website is gerealiseerd door Web2Work