Ontdek de school

De Nieuwste School vindt het belangrijk dat jij jouw schooltijd met plezier en succes doorloopt. Je moet natuurlijk veel leren én het is belangrijk dat je je daarbij goed voelt. Dat je ervaart dat de leraren, die wij experts en mentoren noemen, jou kennen en goed weten wat jij nodig hebt om goed te kunnen leren. En dat er iemand is die naar je luistert als je het soms een beetje moeilijk hebt én samen met jou blij is als het jou goed gaat. In de tijd dat je op de middelbare school zit is een tijd waarin er veel gebeurt. Daarom is het zo belangrijk dat je op de school zit die bij jou past.  

Wil je weten of de Nieuwste School misschien wel jouw school is dan kun je daar op de volgende manieren achter komen. 

  • Je kunt een middag komen meelopen door mee te doen aan onze doe-mee-middagen. Bij belangrijke data kun je zien wanneer die zijn. Je moet je voor deze middagen aanmelden. Na de herfstvakantie vermelden we hoe je dat moet doen.
  • Je kunt samen met je ouders onze open dag bezoeken. Die is dit jaar (in verband met corona) wat anders dan anders en vindt plaats op vrijdag 29 januari tussen 15 en 20 uur en op zaterdag 30 januari tussen 10 en 16 uur. Na de herfstvakantie laten we weten hoe we de open dagen precies “coronaproof” organiseren en hoe je je kunt inschrijven.
  • Je kunt de DNS-Match te doen. Aan de hand van een aantal vragen kun je kijken of DNS bij jou past.
  • We zetten na de herfstvakantie enkele filmpjes online die een goede indruk van de school geven.
  • Jij en je ouders kunnen ook een afspraak maken met de school. Dat kan door te bellen naar telefoonnummer 013-5812066 en dan te vragen naar Bas Leijen. 

Op de Nieuwste School kunnen we per jaar 150 nieuwe brugklassers plaatsen. Dat komt omdat we niet de ruimte in ons gebouw hebben voor meer leerlingen. Het kan dus zijn dat we moeten gaan loten. Hier leggen we uit hoe we dat doen. Praat hierover met je ouders zodat je goed weet hoe dat werkt met loten.  

 

Contactgegevens

Adres

De Nieuwste School
Sint Josephstraat 106
5017 GK Tilburg

Telefoon & e-mail

Tel. 013 - 5812066
E-mail: Contact

 

Belangrijke links

Groep 8
Nieuws

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work