Aanmelden op DNS

Aanmelden op De Nieuwste School kan op 2 en 4 maart 2021. 

Zodra het beschikbaar is kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden. Wilt u dit printen, invullen en meebrengen? Wilt u daarnaast de volgende documenten meebrengen:  

  • Een officieel document zoals paspoort, identiteitsbewijs of uittreksel basisadministratie persoonsgegevens waarmee zowel de ouder als de leerling zich kan legitimeren.
  • De originele adviesbrief van de basisschool met daarop de code voor het D.O.D. (deze code wordt alleen verstrekt in de regio Tilburg). 
  • Indien van toepassing stellen wij het zeer op prijs dat u relevante onderzoeken diagnose en rapportages (in kopie) wilt overleggen. Met deze informatie kunnen wij uw kind beter ondersteunen. Bijvoorbeeld: dyslexie, dyscalculie ADHD PDD-NOS, intelligentieonderzoeken (bijv. WISC) etc. 

Als de achternaam van uw kind begint met de letter A t/m K dat kunt u uw kind op dinsdag 2 maart 2021 samen komen aanmelden. Begint de achternaam met de letter L t/m Z dan vragen we u om op donderdag 4 maart 2021 te komen. U kunt uw kind aanmelden tussen 15.00 - 17.00 uur en 19.00 - 21.00 uur en u kunt gewoon binnenlopen op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Mocht u op de dag waarop u gevraagd wordt zich aan te melden niet kunnen, dan kunt u ook op de andere dag komen. 

Contactgegevens

Adres

De Nieuwste School
Sint Josephstraat 106
5017 GK Tilburg

Telefoon & e-mail

Tel. 013 - 5812066
E-mail: Contact

 

Belangrijke links

Groep 8
Nieuws

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work