Open dag 2021

Gezien de huidige situatie in Nederland rondom het coronavirus, heeft De Nieuwste School, in overleg met de overige Tilburge scholen. besloten dit jaar geen open dag te organiseren, waarin ouders en leerlingen fysiek door de school kunnen lopen.

De keuze voor een middelbare school is heel belangrijk voor ouders en leerlingen. De open dag is een wezenlijk onderdeel van dit keuzetraject. Gelukkig hebben veel leerlingen en ouders vorig jaar de open dagen al bezocht en zijn de scholen al een beetje bekend. Maar nu de keuze echt voor de deur staat kan het helaas niet georganiseerd worden op de wijze die we al jaren gewend waren.

Om ouders en leerlingen toch maximaal te informeren en de sfeer te laten proeven, organiseren wij doe-mee-middagen voor leerlingen van groep 8 ( helaas allemaal zonder ouders). Begin januari kunt u ook een virtuele tour door onze school bekijken.

De open dag wordt ook altijd druk bezocht door leerlingen van groep 7. Voor hen gaan we kijken of we in het voorjaar een activiteit kunnen organiseren, in plaats van de open dag die nu niet doorgaat.