Virtuele tour door DNS

Je wordt rondgeleid door Eva (leerling leerjaar 1) en komt in verschillende routes meer te weten over DNS. Heb je thuis een VR-bril? Dan brengt deze tour jou nog meer in school! Maar je kunt uiteraard ook zonder VR-bril de tour maken. 


Open dag

Gezien de huidige situatie in Nederland rondom het coronavirus, heeft De Nieuwste School, in overleg met de overige Tilburge scholen. besloten dit jaar geen open dag te organiseren, waarin ouders en leerlingen fysiek door de school kunnen lopen.

De keuze voor een middelbare school is heel belangrijk voor ouders en leerlingen. De open dag is een wezenlijk onderdeel van dit keuzetraject. Gelukkig hebben veel leerlingen en ouders vorig jaar de open dagen al bezocht en zijn de scholen al een beetje bekend. Maar nu de keuze echt voor de deur staat kan het helaas niet georganiseerd worden op de wijze die we al jaren gewend waren.

Om leerlingen toch maximaal te informeren en de sfeer te laten proeven, organiseren wij doe-mee-middagen voor leerlingen van groep 8 (helaas allemaal zonder ouders). 

De open dag wordt ook altijd druk bezocht door leerlingen van groep 7. Voor hen gaan we kijken of we in het voorjaar een activiteit kunnen organiseren, in plaats van de open dag die nu niet doorgaat. 

 

Contactgegevens

Adres

De Nieuwste School
Sint Josephstraat 106
5017 GK Tilburg

Telefoon & e-mail

Tel. 013 - 5812066
E-mail: Contact

 

Belangrijke links

Groep 8
Nieuws

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work