Coronamaatregelen na de zomervakantie

Met ingang van het nieuwe schooljaar gaat de Nieuwste School zoals alle scholen voor voortgezet onderwijs, weer volledig open. De leerlingen hoeven geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Wel moet de school ervoor zorgen dat er 1,5 meter afstand tussen leerlingen en medewerkers en tussen medewerkers onderling gerealiseerd wordt. In dit bericht vindt u meer informatie over:

RIVM-maatregelen in het gebouw

Vragen en/of klachten
Uiteraard gaan we ervan uit dat ouders en leerlingen zich in geval van vragen en/of klachten tot ons wenden en dat wij in goed overleg tot goede afspraken kunnen komen. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn dan is op de website van de Inspectie van het Onderwijs te vinden hoe ouders en leerlingen daarmee om kunnen gaan.

.

• images