Erasmus+ Accreditatie

We hebben in februari te horen gekregen dat DNS een Erasmus Accreditatie toegekend heeft gekregen! Met deze accreditatie, die tot 2027 geldig is, kunnen we eenvoudiger subsidie aanvragen voor internationaliseringsactiviteiten. Om deze accreditatie te kunnen krijgen hebben we een uitgebreid plan geschreven. Uit de toekenning blijkt vertrouwen vanuit Erasmus+ dat we gedegen internationaliseringsplannen hebben. Ons doel: alle leerlingen van De Nieuwste School de kans geven om ten minste één keer op uitwisseling te kunnen met een partnerschool in Europa. We vinden het belangrijk dat leerlingen in hun schooltijd ervaring opdoen in contact met andere culturen en op die manier met een open houding ten opzichte van andere culturen en een genuanceerd beeld van de eigen cultuur de school verlaten.

• erasmus