Onderwijsdoelen

De leerling staat centraal! De leerling verdient onderwijs van kwaliteit. Wij zijn "De Nieuwste School" en willen dat ook in de toekomst blijven. Daarom werken we voortdurend aan het doorvoeren van relevante vernieuwingen en het versterken van ons onderwijsconcept. Het onderwijs verandert snel. Geen medewerker kan steeds op dezelfde manier zijn werk blijven doen en niemand weet hoe dit werk er in de (nabije) toekomst uit zal zien. Daarom moeten we open blijven staan voor nieuwe ontwikkelingen, moeten we tijd reserveren om kennis te nemen van innovaties en moeten we hiermee leren werken. Frequent ervaringen uitwisselen met collega's en andere betrokkenen is daarbij van groot belang. Levenslang leren is issentieel voor een succesvolle aanpassing aan doorgaande veranderingen. 

Daarvoor is een lerende organisatie nodig waarin binnen een professionele cultuur het leren van en met elkaar in openheid en vertrouwen een vanzelfsprekendheid is geworden. 

Uiteraard is ons doel te voldoen aan de minimale eisen die de inspectie van ons eist. Daarnaast gebeurt er zoveel meer op onze school wat bijdraagt aan hogere onderwijskwaliteit. 

DNS mag diploma’s uitreiken voor mavo, havo en vwo. Dat betekent dat DNS ook alleen maar die leerlingen kan aannemen die vanuit de basisschool een advies hebben voor één van de schoolsoorten waarvoor DNS een licentie heeft.

 

Contactgegevens

Adres

De Nieuwste School
Sint Josephstraat 106
5017 GK Tilburg

Telefoon & e-mail

Tel. 013 - 5812066
E-mail: Contact

 

Belangrijke links

Groep 8
Nieuws

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work