U kunt een laptop gebruiken van De Nieuwste School

Er is de mogelijkheid om een laptop van school te gebruiken. De kosten hiervoor zijn €200,-- per schooljaar. Hier vindt u een formulier waarmee u kunt aangeven dat u gebruik wilt maken van een schoollaptop. Dit formulier dient u voor de zomervakantie te mailen naar systeembeheer@denieuwsteschool.nl.

Gedurende het schooljaar kan er niet meer gewijzigd worden. Aan het einde van het schooljaar dient de laptop weer ingeleverd te worden bij ICT. Voor het gebruik van een laptop van DNS gelden uiteraard dezelfde laptopregels en wordt een bedrag in rekening gebracht bij schade of vermissing van de laptop.

Tijdelijk een laptop van school gebruiken
Als de laptop van uw zoon/dochter ter reparatie terug moet naar de winkel, bestaat de mogelijkheid om via de school een laptop te gebruiken. Dit kan kosteloos voor maximaal drie weken. Daarna wordt het gebruik in rekening gebracht.