Mentoren

De mentor speelt een centrale rol in de begeleiding en de ondersteuning van de leerling. De mentor stimuleert en begeleidt de veelzijdige ontwikkeling van zijn leerlingen. Hij besteedt samen met de leerling aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling en de competenties van de leerling. De mentor stuurt zijn leerlingen aan bij het samenstellen en doorlopen van individuele leerarrangementen, volgt hun ontwikkeling en stimuleert hen daarop te reflecteren. De mentor onderhoudt contact met alle andere begeleiders van de leerling; hij is de makelaar van relaties. De mentor maakt de persoonlijke portretten, bewaakt de voortgang van de leerling en onderhoudt het contact met de ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen. De mentor is het eerste aanspreekpunt bij iedere vraag.

Overzicht van het mentorenteam 2018-2019

Pleuni Michels 4MV
Bram van Veghel 5MH 5MV en 6MV
Frida van Raalte 4NH 4NV 5NH 5NV en 6NV