Vacatures

Al onze vacatures worden gepubliceerd op de website van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs. Ook open sollicitaties ontvangen wij bij voorkeur via deze website.
U kunt daar uw wensen aangeven en wordt dan per e-mail op de hoogte gehouden van alle vacatures die daar op aansluiten.

Stages

Lesgeven, opleiden én onderzoek doen. Dat zijn de drie hoofdtaken van een aantal OMO-scholen voor voortgezet onderwijs die samen met FLOT (Fontys Leraren Opleiding Tilburg) en de ULT (Universitaire Lerarenopleiding Tilburg) de Academische Opleidingsschool Tilburg vormen. Sinds een aantal jaren maakt De Nieuwste School deel uit van dit samenwerkingsverband. 

De belangrijkste doelen van AOS-scholen zijn theorie en praktijk zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en docenten (in opleiding) te stimuleren tot een onderzoekende houding. De praktijk van je stageschool kan leiden tot specifieke leervragen. Scholen zijn immers verschillend. Maak gebruik van de rijke leerromgeving die De Nieuwste School je biedt. Wil je daar meer over weten klik dan op onze profielschets. 

Wil je solliciteren naar een stageplaats stuur je mail naar Rianne de Groot, schoolopleider via schoolopleider@denieuwsteschool.nl.  

Contactgegevens

Adres

De Nieuwste School
Sint Josephstraat 106
5017 GK Tilburg

Telefoon & e-mail

Tel. 013 - 5812066
E-mail: Contact

 

Belangrijke links

Groep 8
Nieuws

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work