Zoek in onze schoolgids

stg Vrienden DNS

Stichting Vrienden van De Nieuwste School Een aantal ouders heeft een tiental jaren geleden een vriendenstichting opgericht voor De Nieuwste School. De Stichting Vrienden van DNS steunt het unieke leerconcept door een vrijwillige bijdrage aan ouders te vragen, in geld of in tijd. De school geeft aan welke projecten ondersteuning nodig hebben, de vriendenstichting gaat daar mee aan de slag. Lees meer op www.vriendenvandenieuwsteschool.nl. U kunt ons steunen via een bijdrage, die u kunt overmaken op rekeningnummer NL 44 RABO 0125 1699 06 ten name van Stichting Vrienden van De Nieuwste School. De Stichting informeert ouders en andere betrokkenen via de website van de school www.vriendenvandenieuwsteschool.nl. U kunt contact opnemen met het bestuur van de Stichting via vrienden@denieuwsteschool.nl.