(Voor)examenjaren

Leerlingen binnen DNS van 4 mavo naar 4 havo

Leerlingen die al op De Nieuwste School een mavodiploma hebben behaald en willen overstappen naar havo kunnen dat zonder beperkingen als ze geslaagd zijn met zeven vakken. Leerlingen die een mavodiploma met zes vakken hebben kunnen onder voorwaarden overstappen naar havo en nemen hiervoor contact op met de decaan of de manager onderwijs bovenbouw.

 

Leerlingen binnen DNS van 5 havo naar 5 vwo

Leerlingen die al op De Nieuwste School een havodiploma hebben behaald en willen overstappen naar vwo kunnen dat onder voorwaarde dat het vakkenpakket goed aansluit. Zij kunnen dit bespreken met de mentor.

 

Leerlingen 4 vmbo-t/4mavo van buiten DNS naar 4 havo DNS

Voor leerlingen die niet op De Nieuwste School een diploma hebben behaald gelden dezelfde voorwaarden. Leerlingen van buiten DNS komen zich aanmelden op de aanmelddag op 7 of 9 maart 2023 van 15:00-17:00 of 19:00-21:00 uur. Voor vragen of om een afspraak te maken om de school te zien kan er gemaild worden naar: annepeters@denieuwsteschool.nl


Hier downloaden de leerlingen leerlingen 4 vmbo-t/4mavo die van buiten DNS in 4 havo willen instromen het inschrijfformulier dat bij voorkeur volledig ingevuld wordt meegenomen naar de aanmeldingsavond.


Hier lezen leerlingen 4 vmbo-t/4mavo die van buiten DNS in 4 havo willen instromen, welke afspraken Tilburgse scholen hebben vastgelegd over:

-welke keuzemogelijkheden er zijn op de havo

-hoe het LOB-traject naar de havo verloopt

-waar je aan moet voldoen om je aan te kunnen melden

-hoe je je kunt aanmelden

-hoe de procedure van toelating verloopt

 

Met elke leerling, die zich aanmeldt voor instroom op 4 havo vanuit 4 vmbo-t/4mavo, wordt een gesprek gehouden.

Contactgegevens

Adres

De Nieuwste School
Sint Josephstraat 106
5017 GK Tilburg

Telefoon & e-mail

Tel. 013 - 5812066
E-mail: Contact

 

Belangrijke links

Groep 8
Nieuws

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work