Experts

Op De Nieuwste School staat jouw leren centraal en niet de methode of de docent. Daarom noemen we docenten ook liever experts.

De expert lijkt het meest op de docent, zoals we die op de meeste scholen kennen. Hij is de verzamelaar en overdrager van informatie. Hij weet veel van zijn leergebied, onderhoudt netwerken om zijn kennis te actualiseren en beheerst de kunst om die kennis op een aansprekende manier, in een betekenisvolle context, voor het voetlicht te brengen.

Een expert koppelt jouw leervragen aan zijn of haar grote en actuele kennis van het leergebied. Hij of zij weet wat je nodig hebt voor je onderzoek of bij de oplossing van een probleem en zorgt ervoor dat je die informatie kunt vinden. Dat maakt leren betekenisvol. Natuurlijk houdt de expert ook contact met je mentor.

Hieronder zie je welke experts en mentoren werkzaam zijn op De Nieuwste School. Zij zijn per mail bereikbaar met voor en achternaam + @denieuwsteschool.nl.

 

Overzicht experts en mentoren

AP1 AP2 AP3 AP4 AP5 M1 HVH1 HVH2 HVS1
Susan Bekkers (Sport en gecijferdheid) Robin Gerris (Arts) Berend van der Maeden (Humanics) Krije Remie (Humanics) Bernd van Griethuysen (gecijferdheid) Anne Peters (Humanics) Fabian Thérou (gecijferdheid) Bas Pijnappel (Humanics) Anita Driessen (Science)
Pim Bartelink (mentor leerjaar 1) Liza Okonski (gecijferdheid) Martijn de Jong (geletterdheid) Dzenana Camic (Engels) Brenda st Jago (mentor) Bart Ingels (gecijferdheid) Jeanette Cladder (geletterdheid) Bram van Veghel (mentor) Astrid de Wild (gecijferdheid)
Iris Bekendam ( Engels) Pleuni Michels (mentor) Dou’aa Ameziane (mentor) Kevin Otten (Sport) Yentl Veizaj
(mentor)
Camiel Kamerling (mentor) Jonne Acke (Humanics) Dirk van Bergen (Humanics) Claudia Jussen (geletterdheid)
Marta Alex Tur (Arts) Femke Schalk (mentor) Tamar Wäckerlin (mentor) Martijn van Kekem (gecijferdheid) Joost Joosten (Humanics) Marjolein van den Akker (Arts) Koen Dingemans (mentor) Hilde van Hoogstraten (Arts) Julian Haerkens (Science)
Manon Looijmans (Science) Veerle van Esch (Science) Lotje van Vegchel (Spaans) Karin Tholen

(mentor)

Laura Musters (Spaans) Helma van Kruijsbergen (Spaans) Lois Rutters (Spaans) Maurice de Roij (Engels) Nadine Hemetsberger (mentor)
Guus Schuurmans (mentor) Sjors Meeuws (Duits) Stéphanie van den Bosch (sport en bewegen) Nina Osendarp (mentor) Sophie van den Broek (Arts) Sam Immel (Science) Marks van Casteren (sport en bewegen) Ruud Hazen (gecijferdheid) Noer Sharifi (Humanics)
Suzan Uluc (Duits) Yoeri van Helvoirt (Engels) Linda van Rooij (Science) Onno Nachtegaal (Humanics) Thomas Langbroek (Duits) Noortje Geers

(expert Engels)

Karin van den Hoogen

(Arts)

Willem in ’t Groen (sport en bewegen) Carlijn Diederiks (gecijferdheid) Linda Hens

(mentor)

Piet Blankers (Science)
Bregje van der Heijden (geletterdheid) Toon Joosten (Science)

© 2024 denieuwsteschool.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy