Kalender

Infomiddag basisonderwijs

Startdatum/tijd:
donderdag 24 oktober 2019 14:00
Einddatum/tijd
donderdag 24 oktober 2019 17:00
Omschrijving:

Jaarlijks starten leerlingen van uw basisschool op De Nieuwste School. Met informatie uit het OKR en een warme overdracht verwachten we dat de leerling een goede start kan maken op DNS. Wij zien dan ook dagelijks kinderen die zich op De Nieuwste School als een vis in het water voelen. Als kind én als leerling.

Toch zien we ook kinderen die erg moeten wennen en/of leerlingen met hele andere verwachtingen van ons onderwijs. Daarom vinden wij het van belang om elkaar nog beter leren kennen. En dat kan het beste door elkaar te ontmoeten.

Wij nodigen u graag uit om onze school in bedrijf te zien. Dat doen we op donderdag 24 oktober tussen 14 en 17 uur. Graag wisselen we daarbij met u van gedachten hoe we de overgang voor kind én leerling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De middag is met name bedoeld voor alle onderwijsprofessionals die betroken zijn bij het eindadvies, zoals groepsleerkrachten groep 7/8, IB-ers en school- en locatieleiders. Inschrijven (per school) kan via deze link. Inschrijven kan tot 4 oktober 2019.

Contactgegevens

Adres

De Nieuwste School
Sint Josephstraat 106
5017 GK Tilburg

Telefoon & e-mail

Tel. 013 - 5812066
E-mail: Contact

 

Belangrijke links

Groep 8
Nieuws

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work