Schoolleiding

De schoolleiding is verantwoordelijk voor het totale onderwijsproces op de Nieuwste School.
De rector is integraal verantwoordelijk voor de goede gang van zaken op school, voert personeels- en financieel beleid, gaat over onderhoud en exploitatie, heeft overleg met de managers onderwijs en de beleidsmedewerker, doet de algemene vertegenwoordiging naar buiten en heeft de coördinatie van het totale beleid.

De managers onderwijs dragen de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het primaire proces, leiden de didactische vergadering en de leerlingbespreking. Zij houden contact met het zorgteam en onderhouden externe contacten voor zover dit te maken heeft met hun leerlingen.

De beleidsmedewerker draagt de dagelijkse  verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering en heeft de leiding over het onderwijsondersteunend team.