Ondersteunende medewerkers

Naast onderwijzend personeel heeft de school diverse medewerkers in dienst die zorg dragen voor de processen rondom en in relatie tot het onderwijs.
Voor de ondersteuning van leerlingen zijn werkzaam:

Onderwijsassistenten die de leerlingen begeleiden in het zelfstandig werken en de mentoren en de experts ondersteunen in het uitvoeren van het onderwijs.

Het ondersteuningsteam bestaande uit een ondersteuningscoördinator, ondersteuningsconsulenten, een decaan en twee vertrouwenspersonen. Dit team heeft de taak zorg te dragen voor de ondersteuning van leerlingen al dan niet met specifieke ondersteuningsbehoeften. De ondersteuningscoördinator coördineert de extra ondersteuning en onderhoudt contacten met het samenwerkingsverband PortVolio. De ondersteuningsconsulenten geven individuele ondersteuning aan specifieke leerlingen, de decaan geeft zowel individuele als groepsgerichte voorlichting en begeleiding en de vertrouwenspersonen bieden individuele ondersteuning.

Het team ondersteuning onderwijsproces draagt zorg voor alle processen die nodig zijn om onderwijs te kunnen geven, zoals het rooster, de financiën, de leerlingenadministratie, de communicatie, bemensing van de receptie en de telefoon, de catering en de kantine, het leefbaar houden van het gebouw, het goed werken van alle ICT-voorzieningen. In dit team zijn werkzaam: administratief medewerkers, receptionistes, facilitaire medewerkers, mederwerker communicatie een een medewerker ICT werkzaam.